O firmě

Labužník FAST-FOOD s.r.o. patří k předním poskytovatelů gastronomických služeb v Opavě a celém Moravskoslezském kraji. Naše společnost sází na tradici, kvalitu a zkušenosti, které si za dobu svého působení získala.

Poskytujeme komplexní cateringové služby (rauty, oslavy, svatby, smuteční hostiny, firemní večírky, garden party, firemní stravování), vyrábíme lahůdky (chlebíčky, saláty, pomazánky, chuťovky), knedlíky a těsta, zajišťujeme distribuci a prodej výrobků studené kuchyně (bagety, obložené pečivo) a provozujeme dvě restaurační zařízení – restauraci U Tomáše a ve spolupráci s GATOTR BEER s.r.o. také pivnici U Labužníka.

Abychom Vás dokonale přesvědčili o tom, že naše služby jsou na vynikající kvalitativní úrovni, připravili jsme pro Vás prohlídku zařízení naší kuchyně:

Hygiena

Na hygienu dbáme především, naše zařízení plně dodržují nejaktuálnější normy platné v České republice i Evropské unii. Jmenovitě jde o vyhlášku 107/2001Sb. Ministerstva zdravotnictví ze dne 9. března 2001 o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných, vyhlášku 196/2002Sb. Ministerstva zemědělství ze dne 10. května 2002, kterou se mění vyhláška Ministerstva zemědělství č. 147/1998 Sb., o způsobu stanovení kritických bodů v technologii výroby a zákon 306/2000Sb. ze dne 4. srpna 2000, kterým se mění zákon č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích, a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění zákona č. 119/2000 Sb.

Varna a výrobna lahůdek

Nerezové nádobí i další vybavení je pro nás naprostým standardem a rovněž vyhovuje všem hygienickým normám. Naše výrobna lahůdek je plně klimatizována, což dopomáhá udržet naše výrobky ve stálé kvalitě.
Výše uvedené zákony stanovují mimo jiné i hygienické požadavky na

  • zdravotně nezávadné pokrmy,
  • způsob stanovení kritických bodů,
  • umístění stavební konstrukce,
  • prostorové uspořádání,
  • zásobování vodou,
  • vytápění, osvěltení a větrání,
  • vybavení provozoven stravovacích služeb,
  • výrobu, přepravu a skladování pokrmů,
  • uvádění pokrmů do oběhu.